Alpo 40 Tekstplade
Varenummer: 93-40S
Standard salgspris DKK 392,50
DKK 196,25 / Stk
DKK 157,00 ekskl. moms
 •  
Alpo 40 Tekstplade Klik på skabelonen, og lav din egen tekst. op til 5 linier 53x22mm Alpo tekstplader leveres på et svampeunderlag der passer til Alpo stemplet og som er lige til at montere i stemplet, når du har fjernet dit gamle underlag. Siden Alpo gik konkurs i 2005 har Colop produceret farvepuder til Alpo stempler for os, men grundet en for lav omsætning har Colop pr. 1/1-2019 valgt at stoppe produktionen af Alpo farvepuder. Det betyder , at vi pr. 2019 ikke sælger Alpo farvepuder mere. Vær opmærksom på, at den gamle tekstplade har lavet et aftryk ned i farvepuden. Vi kan derfor ikke garantere at den nye Alpo tekstplade giver et skarpt a ftryk. Vi anbefaler i stedet at købe et nyt Colop stempel frem for en ny tekstplade til et mere end 13 år gammelt Alpo stempel.


Mere information

Købt sammen med dette produkt
Bedst sælgende i Til Alpo
 • Klik på skabelonen, og lav din egen tekst.
  op til 5 linier 53x22mm

  Alpo tekstplader leveres på et svampeunderlag der passer til Alpo stemplet og som er lige til at montere i stemplet, når du har fjernet dit gamle underlag.  

  Siden Alpo gik konkurs i 2005 har Colop produceret farvepuder til Alpo stempler for os, men grundet en for lav omsætning har Colop pr. 1/1-2019 valgt at stoppe produktionen af Alpo farvepuder. Det betyder , at vi pr. 2019 ikke sælger Alpo farvepuder mere.
  Vær opmærksom på, at den gamle tekstplade har lavet et aftryk ned i farvepuden. Vi kan derfor ikke garantere at den nye Alpo tekstplade giver et skarpt a ftryk.
  Vi anbefaler i stedet at købe et nyt Colop stempel frem for en ny tekstplade til et mere end 13 år gammelt Alpo stempel.

  Klik her og se hvor meget et nyt stempel koster

   

 • Brand Alpo