Om Nydanstempler.dk

Nydan Stempler

... Tradition og Innovation siden 1911

Traditioner - og innovationer
Stolte håndværkstraditioner siden 1878 har gjort os til én af Danmarks mest velrenommerende stempelvirksomheder. Nydan Stempler som vi kender det i dag, er en fusion af Nye Danske Stempelfabrik (etableret 1911) og DAKI Gruppens stempelafdeling (etableret 1878).

Traditionerne hindrer os dog ikke i at være innovative. Vi kan vores håndværk til fingerspidserne, og netop derfor har vi overskud til at tænke nyt og konstant følge med tiden. Vi er udvalgt af Colop som dansk eneimportør på grund af vores høje kvalitet, miljøvenlige trykketeknik og evne til innovation, hvilket gør at vi kan leve op til vores kunders krav om kompromisløshed.

Passionerede eksperter
Vi er drevet af nysgerrighed, både ift. nye produkter, spændende måder at bruge stempler på og ikke mindst en nysgerrighed overfor vores kunder. Ring på 33 28 00 00 eller kontakt os via e-mail på nydanstempler@nydanstempler.dk - vi hjælper gerne.
 
Ansvar for miljøet
Innovativ produktionsteknik gør at Nydan tekstplader laser-graveres helt uden kemikalier. Det er vores måde at bidrage til, at fremtidige generationer overdrages et sundt miljø.

Garanti - for kvalitet og pris
Med vores produktionsteknik producerer vi mere skarpe og præcise tekstplader end tradionel stempelproduktion ellers tillader.
Vores stempler er i en så høj kvalitet,at de holder til en million aftryk, hvilket i praksis betyder en livslang levetid.

Stempler - og meget mere
Foruden stempler kan vi også tilbyde visitkort, brændejern, prægepresser, signeter, lak, perforatorer, farvepuder, stempelfarver, messingskabeloner,  og lignende produkter. Se produktoverblik.

Sådan handler du hos os
For at foretage et køb på nydanstempler.dk skal du igennem 5 trin:

  1. Find den eller de varer du ønsker. Læg dem i indkøbskurven, og gå herefter til kassen
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
  4. Godkend vores handelsbetingelser
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend beløbet.

Bestilling
På nydanstempler.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Når du handler med nydanstempler.dk indgås aftaler på dansk.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer du har bestilt på websitet. På opfordring via mail nydanstempler@nydanstempler.dk kan vi sende dig en kopi af din ordre.

 

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Torsdag:

8:30 -15:30

Fredag: 8:30 til 15:00

ADRESSE

Nydan Stempler A/S

Islevdalvej 124
2610 Rødovre 

Telefon 33 28 00 00 

FIND OS HER