PERNUMAPERFOSET I/P Prægestempel
Varenummer: 94-9102
.
DKK 7.427,50 / Stk
DKK 5.942,00 ekskl. moms
 •  
Dette prægestempel bruges til sikring af officielle dokumenter, prægning af fotos eller ID eller til dekorative formål på eksempelvis visitkort. Denne prægepresse kan præge på papir og visitkort op til 120g/m2 Den maksimale diameter på prægningen er 30mm Den maksimale indføringsdybde er 75mm fra kanten af papiret til midten af prægningen. Tillæg for gravering af logo og tekst fra kr. 1500.00 op til kr. 2900.00. Send os en mail med det aftryk i ønsker - så kommer vi tilbage med en pris på graveringen. nydanstempler@nydanstempler.dk Hvis prægning skal foregå i bunden af dokumentet, monteres stemplet på hovedet, så dokumentet kan indsættes med bunden af dokumentet først. Montering er også mulig i venstre/højre side af dokumentet, således at enten hele venstre eller højre kant af dokumentet kan præges.


Mere information

Bedst sælgende i Prægestempel
  • PERNUMAPERFOSET I/P Prægestempel

  Dette prægestempel bruges til sikring af officielle dokumenter, prægning af fotos eller ID eller til dekorative formål på eksempelvis visitkort.

  Denne prægepresse kan præge på papir og visitkort op til 120g/m2

  Den maksimale diameter på prægningen er 30mm

  Den maksimale indføringsdybde er 75mm fra kanten af papiret til midten af prægningen.

  Tillæg for gravering af logo og tekst fra kr. 1500.00 op til kr. 2900.00.

  Send os en mail med det aftryk i ønsker - så kommer vi tilbage med en pris på graveringen. nydanstempler@nydanstempler.dk

  Hvis prægning skal foregå i bunden af dokumentet, monteres stemplet på hovedet, så dokumentet kan indsættes med bunden af dokumentet først.

  Montering er også mulig i venstre/højre side af dokumentet, således at enten hele venstre eller højre kant af dokumentet kan præges.