PERNUMAPERFOSET II/P Prægestempel
Varenummer: 94-9103
.
DKK 8.112,50 / 
DKK 6.490,00 ekskl. moms
 •  
Dette prægestempel bruges til sikring af officielle dokumenter, prægning af fotos eller ID eller til dekorative formål på eksempelvis visitkort. Denne prægepresse kan præge på papir og visitkort op til 300g/m2 Den maksimale diameter på prægningen er 70mm Den maksimale indføringsdybde er 100mm fra kanten af papiret til midten af prægningen. Hvis prægning skal foregå i bunden af dokumentet, monteres stemplet på hovedet, så dokumentet kan indsættes med bunden af dokumentet først. Montering er også mulig i venstre/højre side af dokumentet, således at enten hele venstre eller højre kant af dokumentet kan præges. Tillæg for gravering af logo og tekst fra kr. 1500.00 op til kr. 2900.00. Send os en mail med det aftryk i ønsker - så kommer vi tilbage med en pris på graveringen. nydanstempler@nydanstempler.dk


Mere information

Bedst sælgende i Prægestempel
  • PERNUMAPERFOSET II/P Prægestempel

  Dette prægestempel bruges til sikring af officielle dokumenter, prægning af fotos eller ID eller til dekorative formål på eksempelvis visitkort.

  Denne prægepresse kan præge på papir og visitkort op til 300g/m2

  Den maksimale diameter på prægningen er 70mm

  Den maksimale indføringsdybde er 100mm fra kanten af papiret til midten af prægningen.

  Tillæg for gravering af logo og tekst fra kr. 1500.00 op til kr. 2900.00.

  Da indstiksdybden er 100 mm, er det væsentligt at specificere det område af dokumentet, hvor prægningen skal finde sted.

  Hvis prægning skal foregå i bunden af dokumentet, monteres stemplet på hovedet, så dokumentet kan indsættes med bunden af dokumentet først.

  Montering er også mulig i venstre/højre side af dokumentet, således at enten hele venstre eller højre kant af dokumentet kan præges.

  Send os en mail med det aftryk i ønsker - så kommer vi tilbage med en pris på graveringen. nydanstempler@nydanstempler.dk

 • Brand 14800