Generelle oplysninger

Nydan Stempler A/S

Islevdalvej 124 2610 Rødovre

Cvr. nr.: 26206804

E-mail adresse: nydanstempler@nydanstempler.dk

Telefonnummer: 33 28 00 00

Etableringsår: 2001

Bestilling

For at foretage et køb på www.nydanstempler.dk skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Vælg forsendelses/betalingsmåde

4. Godkend vores handelsbetingelser

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Faktura og ordrekopi.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til nydanstempler@nydanstempler.dk

Priser

Priser på vores webshop oplyses både med og uden moms, angivet i danske kroner. 

Betaling

På nydanstempler.dk kan der betales med:

Dankort, Mastercard, American Express

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra nydanstempler.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.nydanstempler.dk. 

Levering og forsendelse

Leveringstid 1-2 dage. Levering sker ab lager medmindre andet er anført. Nydanstempler forestår forsendelse af varen til en af kunden anvist adresse. Pakker leveres med GLS, til private leveres pakken i en af GLS pakkeshops. Breve leveres direkte med Post Danmark til din adresse. Vi leverer til Danmark. Ved køb og betaling på nydanstempler.dk tages der ikke et fragtgebyr. 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på nydanstempler.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten via mail:nydanstempler@nydanstempler.dk eller på tlf. 33 28 00 00. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du herDu finder den også under menupunktet Om butikken.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Uafhentede pakker

Hvis du undlader at hente en pakke i pakkeshop og denne sendes retur til os, skal du betale de reelle omkostninger, som fragtfirmaet pålægger os for returforsendelsen. Hvis du ønsker pakken genfremsendt, skal du betale en eventuel ny leveringsomkostning.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. levering af varer, som er fremstillet/fremskaffet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg – f.eks. tekstplader, visitkort mv.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik: Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, bedes varen sendes til:

Nydan Stempler, Islevdalvej 124 2610 Rødovre

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelse eller faktura. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder voresstandardfortrydelsesformular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Varens anvendelse

I forbindelse med køb af visse produkter, farve, fortynder o. lign er kunden gennem datablade eller på anden måde gjort bekendt med produktets rette brug og egenskaber i et omfang, der giver kunden mulighed for at vurdere produktets anvendelighed. Udleverede brochurer eller datablade vil ikke automatisk blive erstattet af nye versioner. Før brug må køber selv træffe afgørelse om produktets egnethed og bærer selv enhver risiko og ethvert ansvar ved brug af produktet, i det omfang der ikke er tale om reklamation. Vi opfordrer til at kunden ved videresalg videregiver de modtagne oplysninger. 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på nydanstempler.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Nydan Stempler, Islevdalvej 124 2610 Rødovre

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Ansvar

Nydanstempler er kun ansvarlig for personskade, når det dokumenteres, at skaden skyldes fejl eller forsømmelse alene hos Nydanstempler.

Nydan Stempler har intet ansvar for skade på fast ejendom eller løsøre, herunder produkter fremstillet af kunden, hvori Nydanstemplers produkter indgår. Nydanstempler har i intet tilfælde ansvar for driftstab, tabt fortjeneste eller andet indirekte eller afledet tab.

Produktansvar kan alene pålægges Nydanstempler i den udstrækning det foreskrives af lovgivningen, dog undtaget en i handelskøb direkte eller indirekte relateret tingskade. 

Force majeure

Skulle leveringen være forhindret på grund af force majeure, fritager det Nydanstempler for ethvert ansvar. Nydanstempler forbeholder sig ret til helt eller delvis at annullere aftalen eller udskyde leveringen til ophør af force majeure. Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, militær mobilisering, krig, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben af hvilken som helst art, mangel på drivkraftmiddel eller forhold i øvrigt, der ligger udenfor Nydanstemplers kontrol, og som påvirker Nydanstemplers muligheder for at opfylde sine forpligtelser. 

Lovvalg

Enhver samhandel bygger på dansk lov og ret. 

Beskyttelse af personlige oplysninger

Behandling af personlige oplysninger
Denne information vedrører indsamling, opbevaring og anvendelse af oplysninger om brugere på www.nydanstempler.dk

Indsamling af personlige oplysninger, cookies
Når du er inde på www.nydanstempler.dk efterlader din browser en række oplysninger på de sider, du har besøgt. Disse oplysninger er anonyme, og vi kan ikke bruge dem til at identificere dig.

Oplysningerne er f.eks.

* din browsertype, din skærmopløsning og dit operativsystem
* hvilke sider du har besøgt på www.nydanstempler.dk * din IP-adresse, som er et nummer, der identificerer afsendte og modtagne oplysninger på internettet

Det, vi kan bruge oplysningerne til, er en generel statistik, som kan hjælpe os til at forbedre vores sider, så de afspejler de behov, brugerne på vores sider har.

Udover de anonyme oplysninger du efterlader, vil du også i nogle tilfælde blive bedt om at afgive oplysninger på vores hjemmeside, f.eks. ved tilmelding til et seminar eller vores nyhedsbrev. Det er frivilligt, om du vil give os disse oplysninger. Men oplysningerne er nødvendige, hvis vi skal kunne tilbyde dig de services, du efterspørger.

Om oplysninger, vi indsamler om vore brugere
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bestiller brochurer, eller på anden måde registrerer dig på vores hjemmeside, så beder vi dig udfylde nogle oplysninger om dig selv. Det gør vi fordi vi gerne vil tilpasse vores kommunikation til de enkelte kunder og besøgende på hjemmesiden. Det er naturligvis frivilligt om du vil registreres eller ej. Vi registrerer ingen personlige data uden din tilladelse!

Om opbevaring og anvendelse af dine informationer
Dine informationer opbevares på vores webhotel, som naturligvis er grundigt beskyttet mod uautoriseret adgang. Vi anvender udelukkende dine oplysninger til brug for vores egen kommunikation med dig, og sælger eller udlejer under ingen omstændigheder dine oplysninger til andre virksomheder. Vi garanterer, at vi overholder de til enhver tid gældende bestemmelser i markedsføringsloven og persondataloven. 

For at du kan indgå aftale med os på nydanstempler.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse, CVR

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Nydan Stempler A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle medarbejdere hos Nydan Stempler A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på nydanstempler.dk er direktør Flemming Degn

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til nydanstempler.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Nydan Stempler A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nydan Stempler A/S via e-mail nydanstempler@nydanstempler.dk 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, kan du rette henvendelse til Nydan Stemplers kundeservice på e-mail nydanstempler@nydanstempler.dk.

Skulle vi mod forventning ikke kunne blive enige om en løsning sammen, har du mulighed for at klage til Nævnenes Hus - Toldboden 2 - 8800 Viborg naevneneshus.dk ved køb på over 800 kr.