Tøjstempel Marky Lyseblå DIY stempel med sort pude samt skriftsæt med alfabetet og sjove piktogrammer.
Varenummer: 82-166666
.
DKK 198,75 / 
DKK 159,00 ekskl. moms
 •  
Tøjstempel Marky Lyseblå DIY stempel med sort pude. De smarte Marky aftryk kan være med til gøre dit barn ekstra opmærksomme på, hvad der tilhører dem. I håb om, at de får deres ejendele med hjem. Sættet kommer i en smuk papemballage og inkluderer stemplet med et venligt ansigt, et skriftsæt sætte selv med alle bogstaver i alfabetet og sjove piktogrammer, monteres nemt med en pincet. Strygebånd til mørke stoffer og etiketter, der tåler opvaskemaskine.


Mere information

Købt sammen med dette produkt
Bedst sælgende i Navne stempler til Børn smart lille tøjstempel
 • Tøjstempel Marky Lyseblå DIY stempel med sort pude

  Hvad er Marky stemplet?

  Det praktiske og børnevenlige Tøjstempel  til skole, sport og fritid. Den specielle sorte tekstilfarve, som er dermatologisk testet, kan bruges til at mærke ikke kun tekstiler, men også papir, pap og mange andre absorberende overflader.

  Marky stemplet, er produceret i Østrig, og fås i tre trendy farver pink, lyseblå og grøn. Sættet kommer i en smuk papemballage og inkluderer stemplet med et venligt ansigt, et skriftsæt sætte selv med alle bogstaver i alfabetet og sjove piktogrammer, monteres nemt med en pincet. Strygebånd til mørke stoffer og etiketter, der tåler opvaskemaskine.

  Pakken indeholder: Stempel og farvepude til 1000 aftryk, mulighed for 3 linjer med 15 bogstaver pr linje mål 38x14mm.  1 stk. typesæt med bogstaver, ikoner og tegn. 1. pincet 1 meter termo klæbende tape, som kan stryges på mørkt tøj. 20 etiketter der tåler opvaskermaskine i 2 størrelser 12 stk. 40x10mm og 8 etiketter 40x15mm.

  De smarte Marky aftryk kan være med til gøre dit barn ekstra opmærksomme på, hvad der tilhører dem. I håb om, at de får deres ejendele med hjem

  God fornøjelse.

  Ekstra, vi tilbyder også et praktisk refill-sæt til Marky, hvis du løber tør for stempelfarve, etiketter eller strygebånd.

   

 • Brand Colop