Tøjstempel Marky lyseblå stempel med en sort pude. Og en fast tekst. Klik på en skabelon herunder, og lav din egen tekst.
Varenummer: 82-166669SS
.
DKK 248,75 / 
DKK 199,00 ekskl. moms
 •  
Tøjstempel Marky lyseblå med sort pude. Det praktiske og børnevenlige stempel til skole, sport og fritid. De smarte Marky aftryk kan være med til gøre dit barn ekstra opmærksomme på, hvad der tilhører dem. I håb om, at de får deres ejendele med hjem.Den specielle sorte tekstilfarve, som er dermatologisk testet, kan bruges til at mærke ikke kun tekstiler, men også papir, pap og mange andre absorberende overflader. Klik på en skabelon herunder, og lav din egen tekst.


Mere information

Bedst sælgende i Tøjstempel Marky DIY sætte selv stempler til børn
 • Hvad er Marky stemplet?

  Det praktiske og børnevenlige Tøjstempel til skole, sport og fritid. Den specielle sorte tekstilfarve, som er dermatologisk testet, kan bruges til at mærke ikke kun tekstiler, men også papir, pap og mange andre absorberende overflader.

  Pakken indholder 1 stk. Marky stempel med dine egen tekstplade. Strygebånd med termo klæb, til mørke stoffer og  20 etiketter der tåler opvaskemaskine. 8 etiketter 15x40mm og 12 etiketter 10x40mm

  Klik på en skabelon herunder, og lav din egen tekst.

  De smarte Marky aftryk kan være med til gøre dit barn ekstra opmærksomme på, hvad der tilhører dem. I håb om, at de får deres ejendele med hjem.

  Ekstra, vi tilbyder også et praktisk refill-sæt til Marky, hvis du løber tør for stempelfarve, etiketter eller strygebånd.

   

 • Brand Colop