Datostempel 2160 med dansk dato og en 2 - farvet farvepude.
Varenummer: 82-2160KTF
Standard salgspris DKK 772,50
DKK 579,38 / Stk
DKK 463,50 ekskl. moms
 •  
Datostempel med tekstplade og 2 farvet farvepude, datoen i rød og teksten i blå. 1-2 liner 24x41 mm. Det mindste datostempel i vores Classic line serien. Med dag/måneder/år med mulighed for individuel tekst over og under datoen. Årsbåndet til de næste 12 år. Månederne er i bogstaver 01 JAN. 2033 Colop Classic line har en stærk stål ramme og kombinerer de bedste egenskaber i metal og plastic. Resultatet er et robust og yderst lydsvagt stempel, der giver en behagelig og præcis stempling af teksten. Colop 2160 stemplet måler 41mm i længden og 24 mm i højden. Dette format er velegnet til tekst både over og under datoen. Op til 1-2 linjer tekst. Formatet er det mest brugte på det danske stempelmarked.


Mere information

Bedst sælgende i Colop datostempler Classic Line
 • Datostempel med tekstplade og 2 farvet farvepude, datoen i rød og teksten i blå.
  Husk at du nemt kan sætte en ramme omkring din tekst.
  1-2 liner 24x41 mm. Det mindste datostempel i vores Classic line serien. Med dag/måneder/år med mulighed for individuel tekst over og under datoen. Årsbåndet til de næste 12 år. Månederne er i bogstaver 01 JAN. 2033 Colop Classic line har en stærk stål ramme og kombinerer de bedste egenskaber i metal og plastic. Resultatet er et robust og yderst lydsvagt stempel, der giver en behagelig og præcis stempling af teksten. Colop 2160 stemplet måler 41mm i længden og 24 mm i højden. Dette format er velegnet til tekst både over og under datoen. Op til 1-2 linjer tekst. Formatet er det mest brugte på det danske stempelmarked. Colops datostempler er i absolut topkvalitet og holder til en million aftryk, der er årsbånd til de næste 12 år

 • Brand Colop
 • Det mindste datostempel i vores Classic line serien. Med dag/måneder/år med mulighed for individuel tekst over og under datoen.

   

  Årsbåndet til de næste 12 år. Månederne er i bogstaver 01 JAN. 2033 

  Colop Classic line har en stærk stål ramme og kombinerer de bedste egenskaber i metal og plastic.

  Resultatet er et robust og yderst lydsvagt stempel, der giver en behagelig og præcis stempling af teksten.

  Colop 2160 stemplet måler 41mm i længden og 24 mm i højden. Dette format er velegnet til tekst både over og under datoen. Op til 1-2 linjer tekst.

  Formatet er det mest brugte på det danske stempelmarked. Skal i bruger flere linjer tekst anbefaler vi Colop 2360 datostemplet. 

  Colop 2160 stemplet bruger Colop E/2100 farvepuden, som leveres i blå, grøn, rød og sort.

  Colops Classic line stempler er i absolut topkvalitet og holder til en million aftryk, hvilket i praksis betyder en livslang levetid.