Corona stempel til børn: Stempling på hånden og beskyttelse mod infektioner og virus
Varenummer: 82-20corona
Standard salgspris DKK 221,25
DKK 154,88 / 
DKK 123,90 ekskl. moms
 •  
Hjælper børnene med at holde hænderne rene - enkelt og sjovt.


Mere information

Bedst sælgende i Eget trykkeri stempel
 • Skægt lille "Corona" stempel, som på en sjov og enkel måde hjælper børn med at vaske fingrene og hænderne grundigt og dermed minimere risikoen for infektioner og virus.

  Du kan her se en video af hvordan stemplet virker.

  "Allerede når du står op er det tid til at trykke på stemplet. Corona monsteret stemples på håndryg og håndflade og tørrer i 10 sekunder. Herefter vasker du dine hænder flere gange henover dagen med sæbe og vand. Virus monsteret skal være forsvundet inden du går i seng.

  Alt dette kan være så enkelt. Vær en lille helt og bes kyt dig selv og dine venner fra mange smitsomme sygdomme. Håndvask er vigtigt og nu kan du lære det på en sjov og nem måde.

  Stempl monsteret på dine hænder, lad aftrykket tørre i ca. 10 sekunder og va sk det så af igen. Brug din favoritsæbe, tænd for vandet og….så er du i gang."

  Hvorfor…? Fordi ifølge WHO er vand og sæbe meget effektive våben mod spredning af virus. Gentag samme proce dure om eftermiddagen og aftenen.

  Den uskadelige stempelfarve:

  Vores Corona Protect stempel er udstyret med en hudvenlig certificeret stempelfarve. Dette betyder, at vi benytter en stempelfarve som ikke laver skade p&ar ing; huden.

  Hver stempelpude rækker til ca. 3000 aftryk eller 5-6 aftryk dagligt i 500 dage.

  Prisen er for et komplet stempel med sort aftryk af Corona logoet, som nemt stemples på hånden. (Printer 20 stempel incl sortfarvepude og tekstplade klar til at stemple.)