Stempel til hånden for beskyttelse mod infektioner og virus
Varenummer: 82-007
Standard salgspris DKK 221,25
DKK 154,88 / Stk
DKK 123,90 ekskl. moms
 •  
Hjælp med at holde hænderne rene - enkelt og sjovt.


Mere information

Bedst sælgende i KOPI - BETALT - BOGFØRT
 • Skægt lille stempel, som på en sjov og enkel måde hjælper børn med at vaske fingrene og hænderne grundigt og dermed minimere risikoen for infektioner og virus.

  Du kan her se en video af hvordan stemplet virker.

  "Allerede når du står op er det tid til at trykke på stemplet. Monsteret stemples på håndryg og håndflade og tørrer i 10 sekunder. H erefter vasker du dine hænder flere gange henover dagen med sæbe og vand. Virus monsteret skal være forsvundet inden du går i seng.

  Alt dette kan være så enkelt. Vær en lille helt og beskyt dig selv og d ine venner fra mange smitsomme sygdomme. Håndvask er vigtigt og nu kan du lære det på en sjov og nem måde.

  Stempel monsteret på dine hænder, lad aftrykket tørre i ca. 10 sekunder og vask det så af igen. Brug din favoritsæbe, tænd for vandet og….så er du i gang."

  Hvorfor…? Fordi ifølge WHO er vand og sæbe meget effektive våben mod spredning af virus. Gentag samme procedure om eftermiddage n og aftenen.

  Den uskadelige stempelfarve:

  Vores Protect stempel er udstyret med en hudvenlig certificeret stempelfarve. Dette betyder, at vi benytter en stempelfarve som ikke laver skade på huden.

  Hver stempelpude rækker til ca. 3000 aftryk eller 5-6 aftryk dagligt i 500 dage.

  Prisen er for et komplet stempel med sort aftryk af logoet, som nemt stemples på hånden. (Printer 20 stempel incl sor tfarvepude og tekstplade klar til at stemple.)