Billige stempler i høj kvalitet

Vores stempler er i en så høj kvalitet, at de holder til en million aftryk, hvilket i praksis betyder en livslang levetid.

Uanset dit behov, har vi produktet der passer. Standardstempler eller specialtilpassede stempler med eget logo og tekst - vi kan klare det hele. 
Vores store udvalg dækker over en lang række modeller og stempler med forskellige funktioner og størrelser.

Et Nydan stempel holder i årevis, men du kan nøjes med at skifte tekstplade eller farve på stempelpuden hvis du vil give dit stempel nyt liv. Vores eksperter kan inspirere dig til, hvordan du får mest ud af dit eksisterende eller nye stempel.Skriv til os.

Som Danmarks ældste stempelfabrik og dansk eneimportør af Colop, har vi både erfaringen, den innovative tilgang, tekniske viden, udstyret og erfaringen med os. 
Det sikrer dig markedets bedste stempel - præcis som du vil have det. Se produktoverblik.

Tillid, gennemskuelighed og ekspertrådgivning

Du skal kunne regne med os. Vores priser er oplyst inkl. moms helt fra start, og fragt og levering er gratis. Du får altså ingen prismæssige overraskelser, når du bestiller hos os. 
Vi er garanteret billige, har en høj kvalitet i vores produkter og gør vores yderste for at give dig en god og personlig service. Er du ikke 100% tilfreds, finder vi sammen en løsning. 
Vores kunder tæller både offentlige institutioner, virksomheder og private, så vi har bred erfaring med at finde den rette løsning til netop dine behov. Skriv til os

Miljøvenlig produktion

I samarbejde med Teknologisk Institut har vi skabt en innovativ produktionsteknik, hvorved vi undgår brug af kemikalier. Samtidig kan vores to store laser-gravérmaskiner producere skarpere og mere præcise tekstplader, end traditionelle metoder ellers tillader. Læs mere.

 

 Sikker betaling

Vi benytter Quickpay/DIBS Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret at dine oplysninger behandles fortroligt.

 Fragtfri levering

Ved bestilling samt betaling på hjemmesiden sendes ordren fragtfrit. Bestilles inden kl. 12 sender vi ordren herfra i dag. Danmarks ældste, hurtigste og billigste stempelfabrik, med mere end 100 års erfaring.

 

E-maerket

Sikker handel hos landets ældste stempelfabrik.

 

 Nyhedsbrev